Op zoek naar inspiratie voor het kerstmenu? Wij geven je een klassiek kerstmenu met poffertjes met zalm, kalkoen met sinaasappel en heerlijke paris-brest als dessert.
Meer kerstinspiratie? Op onze kerstpagina vind je meer inspiratie, kerstmenu’s en tips & tricks!
Voorgerecht
geitenkaaspoffertjes met zalm, hangop en bieslookolie
Kippensoep, draadjesvlees, hazenpeper, stoofpeertjes, Haagse bluf… snak je ook af en toe naar een écht Hollandse klassieker? Wij verzamelden 11 favorieten en maakten er moderne versies van. Dit keer: poffertjes met geitenkaas en bieslookolie. Begin liefst al de avond ervoor, zodat de hangop tijd heeft om uit te lekken.
naar recept
Hoofdgerecht
kalkoengebraad met sinaasappeljus
Speciaal voor Familietijd maakte Janneke gebraden kalkoen met rozemarijn en sinaasappeljus. Haar tip: het is lekker om aan de puree verse kruiden, fijngehakte ansjovis of wat Parmezaanse kaas toe te voegen!
naar recept
Nagerecht
paris-brest met chocolade-hazelnotenroom
Frankrijk en patisserie kunnen nou eenmaal niet zonder elkaar. Probeer deze heerlijke Franse klassieker: een kleine variant van de paris-brest gevuld met een romige chocolade-hazelnotenroom.In de mood voor Franse klassiekers? Probeer deze Franse uiensoep!
naar recept