In Amsterdam Oud-West is onlangs het 6de eigen filiaal van het Vlaamsch Broodhuys geopend. In dit nieuwe “Baker’s Cafe” zoals je ze ook in New York of ander kosmopolitische steden ziet, kun je terecht voor ontbijt, lunch, Dimitri’s boterhamen of het Vlaamsch thee-uurtje. Voor het brood van het Vlaamsch Broodhuys worden authentieke tarwerassen, zeezout uit Bretagne (Sel de Guérande) en gevitaliseerd bronwater gebruikt.
“Ik kies alleen voor eerlijke grondstoffen om het beste brood te bakken; puur natuurlijk en aromatisch brood zonder compromissen, gebakken volgens aloude tradities” aldus bakker Dimitri Roels. In het eetgedeelte van het Vlaamsch Broodhuys staan Dimitri’s boterhammen centraal. Voor de smakelijk belegde boterhammen worden, net als bij het brood, alleen de beste en meest verse ingrediënten gebruikt. De Hollandse boerenboter, rauwmelkse kazen, biologische seizoensgebonden groenten en vlees van ambachtelijke slagers worden zorgvuldig geselecteerd.
Kijk voor meer informatie en assortiment op www.vlaamschbroodhuys.nl.