Voorkeur: vegetarisch
aantal 1 | borrelhap | | frans | vegetarisch
Deze mix van kruiden tilt gewone knoflookboter naar een heel ander niveau. De sjalot geeft een zachte zoetheid, de tijm en salie brengen frisse groene smaken. Fleur de sel en zwarte peper maken het geheel compleet, simpel, maar o zo lekker.
Ingrediënten
- 225 g ongezouten boter, op kamertemperatuur
- 1 el fijngehakte sjalot
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- grote snuf fijngehakte verse tijm
- kleine snuf fijngehakte verse salie
- fleur de sel en versgemalen zwarte peper
Instructies
- Doe de boter in een middelgrote kom. Roer de sjalot, knoflook, tijm en salie door de zachte boter. Breng op smaak met wat fleur de sel en witte peper.
Voedingswaarde
RECEPTEN, STYLING MARJORIE TAYLOR, KENDALL SMITH FRANCHINI, JESS THOMSON FOTOGRAFIE ANSON SMART.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!