gin fizz met perensap en rozemarijn

gin fizz met perensap en rozemarijn
Recept: Matt Preston, Fotografie: Mark Roper, Styling, Bereiding: Kirsten Jenkins
Voorkeur: glutenvrij, lactosevrij

aantal 1 | drankje, Drankjes | feestelijk, weekend | internationaal | glutenvrij, lactosevrij

Deze prachtige gin fizz met perensap en rozemarijn staat zo op tafel en geeft je diner of borrel een speciale touch.

Kookgerei

  • breed glas
  • ijsklontjes

Ingrediënten

  • 60 ml gin
  • 125 ml perensap gekoeld
  • sap van 1 citroen + extra schijfjes om te serveren
  • 1 takje rozemarijn
  • 60 ml bruisend mineraalwater

Instructies

  1. Schep een groot glas halfvol ijsklontjes. Giet de gin en het perensap in het glas en voeg naar smaak citroensap toe. Roer door met het rozemarijntakje. Voeg wat citroenschijfjes toe en vul het glas aan met het mineraalwater.

Voedingswaarde

  • calorieën: 193 kcal
  • koolhydraten: 14 g

Recept: Matt Preston, Fotografie: Mark Roper, Styling, Bereiding: Kirsten Jenkins

Dit recept printen

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!

Lees ook: de 5 populairste cocktails van 2024 – perfect voor je nieuwjaarsborrel