Tobias Camman komt met pop-upwinkel Chatobi in Utrecht

Tobias Camman ken je waarschijnlijk als presentator van de FOMO-show, als culinair schrijver achter meerdere kookboeken én eigenaar van zijn eigen wijnwinkel Chatobi. Vanaf november kun je als wijnliefhebber niet alleen in zijn webshop terecht, maar ook in zijn gloednieuwe pop-upwinkel in Utrecht.

Mocht je het gemist hebben: Tobias is altijd op zoek naar kleine, authentieke wijnmakers voor de allerbeste wijnen. Voor elke fles in zijn webshop bezoekt hij persoonlijk de kleine wijnmakers om zo ook de verhalen achter de wijnen te kunnen delen met zijn volgers.

Die liefde voor bijzondere wijn begon tijdens een reis naar Frankrijk, waar hij een onbekende wijnmaker ontmoette. Na wat overleggen en onderhandelen, wist hij het voor elkaar te krijgen om de wijnen van de producent naar Nederland te importeren. Die ervaring leidde uiteindelijk tot de oprichting van webshop Chatobi.

Chatobi pop-up in Utrecht

En nu is er dus zijn eigen pop-upwinkel! Van 2 november tot en met 31 december kun je terecht aan Twijnstraat 41 in Utrecht. ‘Het is voor mij een jongensdroom om winkeltje te spelen. Ik kijk ernaar uit om mensen te kunnen vertellen over de wijnen en vragen te beantwoorden,’ aldus Tobias tegen Indebuurt.

Lees ook: 18 pasta’s met een scheutje wijn, want daar wordt alles lekkerder van

Tobias Camman lanceert pop-upwinkel voor Chatobi in Utrecht
Chatobi