naantosti

naantosti

Nog meer easy recepten voor elke dag vind je in onze special. Bestel ‘m hier:

Voorkeur: vegetarisch

aantal 4 | lunch, lunchgerecht, snack | | indiaas | vegetarisch

Mini-naan vul je met gegrilde aubergine, zoete mangochutney en zachte paneer. Lekker met frisse, Indiase katchumbasalade.

Kooktijd:25

Totale tijd:25

Ingrediënten

  • 2 aubergines
  • 2 el olie
  • 1 tl garam masala
  • 8 mini-naans
  • 6 el mangochutney + extra voor erbij
  • 400 g paneer*, in reepjes
  • 2 takjes munt, blaadjes geplukt
  • 1 chilipeper, in ringetjes
  • 30 g gezouten cashewnoten, geroosterd en grof gehakt

katchumba

  • 1 kleine ui, fijngesneden
  • 2 tomaten, zonder zaadjes, fijngesneden
  • 3 snackkomkommers, in plakjes
  • ½ groene peper, in ringetjes
  • 1 takje munt, blaadjes in reepjes
  • snufje cayennepeper
  • sap van 1⁄2 citroen

Instructies

  1. Snijd de aubergine in plakken, bestrijk ze met wat olie, bestrooi met wat zout en gril ze in porties in ± 10 min. gaar. Draai halverwege en bestrooi met de garam masala. Bestrijk 8 naans met wat mangochutney. Leg 4 naans met de chutneykant naar boven en beleg met de aubergine. Verdeel de paneer erover en dan de cashewnoten, munt en rode peper. Dek af met de laatste 4 naans, chutney- kant naar beneden. Bak ze gaar volgens de gebruiksaanwijzing van het tosti- apparaat of bak in een koekenpan met deksel en keer ze halverwege voorzichtig.
  2. Meng intussen alle ingrediënten van de katchumba met een snufje zout. Geef de naantosti’s met de katchumba en wat extra mangochutney.

Voedingswaarde

  • calorieën: 652 kcal
  • eiwit: 34 g
  • vet: 22 g
  • koolhydraten: 75 g

* Paneer is vegetarische, Indiase verse kaas. Je koopt het bij de ruim gesorteerde supermarkt, biologische of Aziatische winkels. Of maak het zelf: zie recept hierna. 

RECEPTEN DOSIA BREWER, MERIJN TOL | FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI.

Dit recept printen

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!