aperol gin-tonic

aperol gin-tonic
Recept: Janneke Philippi | Fotografie: Ernie Enkelaar | Styling: Laura Vijselaar | Bereiding: Bart Stuart
Voorkeur: glutenvrij

aantal 4 | drankje, simpel en snel | feestelijk, kerst, weekend | | glutenvrij

Gek op Aperol spritz en gin-tonic? Maak dan zeker dit fusion drankje, de Aperol gin-tonic. Best of both worlds en de perfecte cocktail tijdens een lange zomerse avond.

Voorbereiding:5

Totale tijd:5

Kookgerei

  • ballonglazen
  • roerstaafjes

Ingrediënten

  • ijsblokjes
  • 200 ml aperol
  • 200 ml gin
  • 400 ml tonic, gekoeld
  • 1 limoen, in partjes
  • 4 takjes munt

Instructies

  1. Vul 4 (ballon)glazen met ijsblokjes. Schenk de aperol en gin over het ijs. Vul de glazen verder met gekoelde tonic en garneer met de limoen en takjes munt. Steek in elk glas een roerstaafje.

Voedingswaarde

  • calorieën: 186 kcal
  • koolhydraten: 15 g
Dit recept printen

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!

Lees ook: 23x drankjes voor een (geslaagd!) tuinfeest