aantal 2 |
drankje |
doordeweeks, weekend |
|
Soms is het spannend om je niet door ingrediënten, maar door de geur, kleur en vorm van bloemen te laten inspireren voor koken en stylen. Zoals dit frisse drankje met sinaasappel, koriander & ginger ale!
Ingrediënten
- 250 ml sinaasappelsap vers
- 1 tl korianderzaad
- ijsklonten
- 1 flesje ginger ale 300 ml, koud
- citroensap naar smaak
- evt. wodka
Instructies
- Kook het sinaasappelsap met het korianderzaad zachtjes in tot diep donkergeel en licht stroperig. Verwijder evt. met een theelepel de korianderzaadjes.
- Verdeel de sinaasappelsiroop over 2 glazen met ijsklontjes en vul verder aan met ginger ale en wat citroensap naar smaak. Voeg evt. wat wodka toe.
Voedingswaarde
Recept en bereiding: Merijn Tol. Fotografie: Aiala Hernando. Styling: Cyn Ferdinandus. Visagie: Alexandra Leijs. Culinaire bewerking: Trudelies Schouten m.m.v. wva.nl (bloemenstof designers guild) delicious. samen met mooiwatbloemendoen.nl
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!