makkelijke pizzaspiraaltjes

makkelijke pizzaspiraaltjes

aantal 8 | hapje | | |

Heerlijke pizzaspiraaltjes waarmee je je borrel extra glans geeft, je lekkere trek stilt, je kaasplankje upgrade… Kortom: het ideale hapje!

Kooktijd:20

Oven30

Totale tijd:50

Ingrediënten

  • 100 g snijbietblad fijngesneden
  • 150 g olijven ontpit, gehalveerd
  • 100 g salami
  • 200 g kaas gemengd, geraspt
  • 5 el basilicumblaadjes fijngesneden
  • 180 g zongedroogde tomaatjes op olie
  • 45 g pijnboompitten
  • 1 pak bladerdeeg koelvers
  • Melk

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Meng in een kom de fijngesneden snijbietblad met de olijven, salami, geraspte kaas, fijngesneden basilicumblaadjes, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten.
  3. Rol het pak bladerdeeg uit. Verdeel de vulling over het deegvel, laat aan de bovenkant een rand van 3 cm vrij. Bestrijk deze rand met melk. Rol het deegvel op en druk licht aan.
  4. Bestrijk de rol met melk en snijd de rol in 8 plakken. Leg de spiraaltjes op hun kant op een met bakpapier beklede bakplaat, met 3 cm tussenruimte.

Voedingswaarde

Recepten: Lucy Busuttil, Tracy Rutherford, Miranda Payne, Alison Adams, Katrina Adams. Fotografie: Guy Bailey, Jeremy Simons. Styling: Michelle Noerianto, Kirsten Wilson. Bereiding: Kerrie Ray, John Henseler, Lucy Busuttil. Bewerking: Dosia Brewer

 

Dit recept printen

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!