Amarettisandwich met espressocrème

Amarettisandwich met espressocrème

aantal 4 | zoet | | italiaans |
Amaretti morbidi zijn de zachte variant van Italiaanse amandelkoekjes. Met Hollandse bitterkoekjes is dit ook onweerstaanbaar.
Kooktijd15 minutes
Wachten1 hour
Totale tijd1 hour 15 minutes

Ingrediënten

  • 25 g suiker
  • 2 el espresso koffie verse, sterke
  • 125 g mascarpone
  • 20 amaretti morbidi of bitterkoekjes

Instructies

  • Los de suiker op in de koffie en laat afkoelen.
  • Klop met een garde de koffie door de mascarpone. Schep de espressocrème op 10 koekjes en druk een tweede koekje erop.
  • Leg de amarettisandwiches op een schaal. Leg de koekjes 1 uur in de koelkast zodat de crème stevig kan worden.

Voedingswaarde

auteur: delicious.
TIP: Vervang eventueel 1 el koffie door 1 el koffie- of amandellikeur.
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!