Vegetarische burgers met halloumi, esfenaj en courgette

Vegetarische burgers met halloumi, esfenaj en courgette

aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | |
Wie een snelle, vegetarische maaltijd op tafel wil zetten zit gebakken met deze burgers! Belegd met goudbruin gebakken halloumi, courgette en Maza esfenaj.
Kooktijd20 minutes
Totale tijd20 minutes

Ingrediënten

  • 4 el esfenaj Maza
  • 5 el olijfolie
  • ½ courgette in plakjes
  • 450 g halloumi in 8 plakken
  • 4 broodjes volkoren
  • 12 kerstomaatjes in stukjes
  • 1 ui ui, gesnipperd
  • satéprikkers

Instructies

  • Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Schep de courgette erdoor en bak 4 min. tot de groenten beetgaar zijn. Schep de courgette op een bord.
  • ​Schenk de resterende 3 el olijfolie in de pan. Dep de halloumi droog met keukenpapier en bak de kaas in 1-2 min. per kant goudbruin, zacht en smeuïg.
  • ​Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helften met de esfenaj. Verdeel er de courgette, halloumi, kerstomaatjes en rode ui over.
  • ​Dek af met de bovenste helften van de broodjes en steek ze vast met een satéprikker. Lekker met een frisse bladsalade.

Voedingswaarde

auteur: delicious.
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Recept: delicious. in samenwerking met Maza
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!