aantal 30 |
zoet |
doordeweeks, najaar, weekend |
frans |
Wij zijn dol op klassieke combinaties en zoeken altijd naar verrassend lekkere varianten. Aan deze pure chocolade truffels voegen we tijm toe, en dat levert een bijzondere, kruidige smaakcombinatie op. Rol vlak voor het serveren door de poedersuiker. Chocoladeliefhebber? Maak deze chocoladefudge met amandelen en abrikoos!
Ingrediënten
- 125 ml slagroom
- 10 g tijmblaadjes
- 250 g pure chocolade
- 75 g gezouten boter
- 100 g poedersuiker gezeefd
Instructies
- Breng de slagroom met de tijmblaadjes aan de kook. Haal van de warmtebron en voeg de chocolade, boter en peper toe. Roer goed door, laat op kamertemperatuur komen en zet het mengsel dan in de koel- kast.
- Wanneer het is opgesteven draai je er balletjes van. Rol ze vlak voor serveren door de poedersuiker.
Voedingswaarde
Recepten: Kirsten Eckhart. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!