Ontbijttriffle met boerenyoghurt en framboos

Ontbijttriffle met boerenyoghurt en framboos

aantal 4 | ontbijt | | |
De dag starten met een ontbijt is gezond voor je lichaam én geest. Wie de dag rustig start, wapent zich tegen alle drukte die komen gaat. En met deze triffle is ontbijten voortaan helemaal een feestje. Extra handig: maak de triffle al ’s avonds en bewaar de glazen afgedekt in de koelkast.
Voorbereiding5 minutes
Totale tijd5 minutes

Ingrediënten

  • 4 el frambozenjam biologische
  • 500 ml boerenyoghurt
  • 2 el hazelnoten geroosterd, fijngehakt (zie tip)

Instructies

  • Roer de frambozenjam los met een beetje frambozensap, -siroop- of water. Verdeel de yoghurt en de frambozenjam in laagjes over 4 (hoge) glazen. Bestrooi de triffles met de hazelnoot.

Voedingswaarde

auteur: delicious.
TIP: Rooster een flinke portie hazelnoten in een droge koekenpan, hak de noten fijn en bewaar ze in een gesloten potje op een koele plek.
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!