Yvette van Boven maakt het liefst alles zelf, óók basisingrediënten. In haar nieuwste boek, Home Made Basics, geeft Yvette je de recepten van die basics. Eenvoudig eten voor elke dag, volledig naar haar eigen smaak. Denk aan haar lievelingsdressings, homemade sauzen en de lekkerste tortilla’s.
Kookgeluiden
Op 6 mei organiseerden wij een mini-masterclass van Yvette van Boven op Zoom en die zat in no-time bomvol (Bekijk hier de mini-masterclass terug). Goede reden om in onze podcast-serie Kookgeluiden een podcast met haar op te nemen. Zodat iedereen kan genieten van haar aanstekelijke verhalen over haar nieuwe kookboek Home Made Basics. Ook vertelt Yvette in onze podcast over trends als zelf brood bakken of limonadesiroop maken én de magie van geklopte boter.
Altijd al willen weten wat geklopte boter is en waarvoor je het kunt inzetten? Beluister hier de podcast met Yvette.
We geven je vast twee recepten uit Home Made Basics kado: een snel inmaakrecept & home made courgettebrood.
Snel inmaakrecept
Courgettebrood van Yvette van Boven
Auteur: Yvette van Boven Uitgever: Nijgh & van Ditmar