3x borrelhapjes voor bij de wijn

Borrelen wordt nog leuker met originele hapjes. Deze drie borrelhapjes gaan perfect samen met een glas wijn.

Nog meer borrelinspiratie: deze luxe en rijkgevulde borrelplank met rauwe ham, droge worst én kaas.

limabonen met dragonolie en citroen
Een topwijn met een simpel hapje zijn vaak de mooiste combinaties! De hazelnootolie versterkt het notige in de wijn, de citroenschilletjes geven frisheid en de smeuïge limabonen met dragonolie maakt het tot één geheel.
En met overgebleven limabonen maak je de dag erna deze heerlijke schotel met chorizo en chipotle.
naar recept
limabonen met dragonolie en citroen - delicious
gepofte bietjes, rode ui en walnoten
Bietjes en rode uien worden heerlijk zoet als je ze zacht poft in de oven. Het aardse gaat samen met kappertjes, crème fraîche en waterkers… en een glaasje rode wijn!
Nog zeven verrassende gerechten met bietjes.
naar recept
rosbief met cantharellen en rodewijndressing
Dunne plakjes rosbief met een eenvoudige topping van paddenstoelen maak je af met een stevige rode wijndressing. Heerlijk met een glaasje rode wijn.
Of voeg de rosbief toe aan deze luxe borrelplank met rauwe ham en droge worst.
naar recept
rosbief met cantharellen en rodewijndressing - delicious
limabonen met dragonolie en citroen - delicious