nr.1 foodmagazine

KERSTMENU: TRADITIONEEL

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wil jij graag mooie klassiekers op tafel zetten voor kerst, maar heb je geen tijd om uren in de keuken te staan? Wij hebben een klassiek kerstmenu samengesteld met drie heerlijke no-fuss recepten van Janneke Philippi. Happy X-mas cooking!

Met ons andere klassieke kerstmenu met gepekelde kalkoen en paris-brest sta je iets langer in de keuken, maar is ook zeker de moeite waard.

Voorgerecht

hollandse garnalenbisque met gin - delicious

hollandse garnalenbisque met gin

Deze bisque is een perfect voorgerecht voor de feestdagen. Bomvol smaak, een mooie rode kleur en ook nog snel klaar. Wij zijn gek op deze klassieker!
Deze bisque van krab met maïs is een leuke variant.

>> naar het recept 

Hoofdgerecht

ossenhaaspuntjes met bieten-kruidenstamppot - delicious

ossenhaas met bietenkruidenstamppot

Met mooie verse ingrediënten hoef je niet veel te doen om een feestelijk gerecht te maken. Neem deze heerlijke ossenhaaspuntjes met kruidige stamppot. Simpel, maar oh zó lekker!
Serveer deze salade met groene asperges en cranberry's erbij.

>> naar het recept

Nagerecht

witte-chocolademousse kletskoppen frambozen - delicious

witte-chocolademousse met frambozen en sesam-anijskletskoppen

Een luchtige zoete mousse, friszure frambozen en zelfgemaakte knapperige kletskoppen. Wat wil je nog meer?
Verzorg jij meerdere avonden het dessert? Maak dan ook deze cranberry-meringuetaartjes met chocoladesorbet.

>> naar het recept 

hollandse garnalenbisque met gin - delicious