nr.1 foodmagazine

3x de lekkerste sangria (inclusief no alcohol variant)

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Niets feestelijker dan je gasten ontvangen met een paar karaffen vol aantrekkelijke sangria die ze zelf kunnen bijschenken. Met sangria kun je álle kanten op: met rode wijn, of witte, of zelfs met rosé of cava. Kwestie van smaak. Wij geven je onze drie favorieten recepten (inclusief alcoholvrije variant).

sangria amarillo-delicious

sangria amarillo

Deze feestelijke sangria amarillo krijgt een prachtige rode kleur door de frambozenlikeur en grapefruitsap. Stop de sangria in een grote karaf en decoreer met rode aalbessen, citroen en grapefruit!

>> naar het recept

passion sangria-delicious

passion sangria

In deze alcoholvrij sangria vervangen we de wijn door druivensap, sodawater en passievruchtsiroop. Net zo lekker als een alcoholische sangria!

>> naar het recept

grand sangria | delicious

grand sangria

Deze grand sangria ontleent z’n naam aan de sinaasappellikeur op basis van cognac. Vers sinaasappelsap geeft meer dimensie. De cognac ondersteunt de heftige smaken van de rode wijn. Heerlijk voor, tijdens en ook na kerst!
Probeer ook een van onze andere favoriete sangria-recepten.

>> naar het recept

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

grand sangria | delicious