nr.1 foodmagazine

7x de lekkerste toetjes met kokos

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kokos: wij zijn er gek op. We maken onze curry’s en toetjes romig met kokosmelk, strooien kokosrasp over onze yoghurt en experimenteren met kokosmeel tijdens het bakken. Daarom: 7x de lekkerste desserts met kokos. We hopen dat jij hierna ook fan bent! 

kokoscrepes-delicious

kokoscrêpes met ahornricotta en aardbeien

Nu ze er in overvloed zijn zoeken we elke dag een reden om ze te eten: aardbeien! Als je dit dessert voor een diner maakt, dan kun je de crêpes en ahornricotta van tevoren maken. De crêpes piep je dan weer even op in de magnetron of onder folie in een lauwe oven.

>> naar het recept

semifreddo-delicious

semifreddo van mango en kokos

>> naar het recept

karnemelk-kokostaartjes

karnemelk-kokostaartjes met rabarber

Fris, zoet en hartig komen samen in dit heerlijke rabarbertaartje. Laat je verleiden door deze zomerse smaken.

>> naar het recept

rijstepap kokos kardemom | delicious

rijstepap met kokos en kardemom

Ready to kickstart this morning? Begin je dag eens met deze bijzondere rijstepap met kokos en kardemom. Heerlijk verwarmend en je kunt er de hele ochtend op vooruit.

>> naar het recept

panna cotta van witte chocolade-delicious

panna cotta van witte chocolade, kokos en kardemom

Dit dessert is de kerst op de taart, het moment waar iedereen naar uitkijkt! Heerlijke panna cotta van witte chocolade kokos en witte chocolade. Wat wil je nog meer?

>> naar het recept

pudding-puddingvormen-delicious

rijst-roompudding met kokos en gula java-saus

Rijst-roompudding met kokos en gula java-saus: een variatie op een klassieke, zoete rijstpudding. Deze pudding is lekker romig, heeft toch bite, en de kokos geeft hem oosters tintje. De pudding is lactose- en glutenvrij. Je kunt naar eigen voorkeur de amandelmelk ook door gewone melk vervangen.

>> naar het recept

 

kokos limoen cupcake | delicious

kokos-limoen cupcake met merenguetopping

Achter veel prachtige en lekkere producten die we dagelijks eten en drinken gaan mooie verhalen schuil. Verhalen van boeren die een Fair Share zouden moeten krijgen voor hun inspanningen. delicious. is de samenwerking aangegaan met Stichting Max Havelaar om deze verhalen een podium te geven. In het kader van deze actie geven elke maand recepten voor bij (h)eerlijke Fairtrade koffie, zoals deze kokos-limoen cupcake met merenguetopping!

>> naar het recept

panna cotta van witte chocolade-delicious