nr.1 foodmagazine

6x de leukste culinaire Vaderdag cadeaus

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Staat jouw vader kort na het verorberen van zijn vaderdagontbijt alweer zelf in de keuken? Dan gaan deze culinaire cadeaus hem zéker gelukkig maken. Met deze items maakt hij binnenkort zelf friet óf gaat hij aan de slag met vlees roken. 

Vaderdag cadeaus

Rookoven

Met een rookoven maakt jouw vader binnen no time koudgerookte vis, vlees of kaas. Het enige wat je nodig hebt is rookmot en een theelichtje. Inspiratie nodig? Gerookte makreel gaat heerlijk in deze chowder met savooiekool.

Frietsnijder

Wordt je vader blij van een goede snack? Met een frietsnijder kan hij nu zelf zijn eigen friet maken op elk moment van de dag. De tool werkt makkelijk en heeft twee verwisselbare messen, voor dunnen en voor dikke frites. Tips om de allerlekkerste friet ever te bakken vind je hier.

Keukenpincet

Is jouw man, vriend of vader een Pietje Precies? Dan is het keukenpincet een fijne aanwinst. Klinkt overbodig, is hartstikke handig. Te gebruiken voor het opmaken van borden, grillen van groenten en nog heel veel meer.

MAN.FOOD

Het ultieme Vaderdag-cadeau: MAN.FOOD, hét magazine voor mannen (en natuurlijk ook voor vrouwen) van de makers van delicious. Boordevol recepten, how to’s, facts & figures en meer waar mannen (maar zeker ook vrouwen!) blij van worden. Van fine dining tot BBQ, van stoer vega tot all the way met bacon, van kuilkoken tot sushi. Incl. gratis BBQ-masterclass door Jord Althuizen t.w.v. € 9,95!

Bestel MAN.FOOD nu via deze link voor € 12,50, inclusief verzendkosten.

Leren short 

Voor hippe vaders die graag in de keuken of achter de barbecue staan is een leren schort het ideale cadeau. Met een luxe leren schort schittert jouw vader gegarandeerd achter de grill. Meteen aan de slag? Dit zijn onze 6 bbq-toppers!

Hamburger pers

Is jouw vader een echte bbq-held? Dan maakt hij vast zijn hamburgers zelf. En dat doe je natuurlijk het beste met een hamburger pers. Beperk je vooral niet tot vlees of vis, maar experimenteer ook met kruiden en groente! Inspiratie nodig? Dit zijn onze 5 beste burgers!

Satéburger met sperziebonen - delicious   burger met bacon shiitake - delicious

Cropped shot of a man preparing a healthy meal at home