Wil je met Pasen een volledig menu op tafel zetten maar heb je nog geen idee wat je wil maken? delicious. is here to help dus hebben we alvast een paasmenu voor je gemaakt!
Liever uitpakken met een brunch? Met één van deze 3 gerechten slaagt jouw paasbrunch sowieso.
Voorgerecht
salade van witlof met schapenkaas & peer
Dat tikje bittere van lof, de pittige kaas, zoete peer plus de bite van pompoenpitcrunch… deze salade is een smaakexplosie!
Probeer ook eens de gekaramelliseerde witlof met peer en scharrelspekjes!
naar recept
Probeer ook eens de gekaramelliseerde witlof met peer en scharrelspekjes!
Hoofdgerecht
lamsracks met kruidenkorst en parmezaan-aardappels
Met Pasen wil je graag indruk maken op je gasten. Deze lamsracks met kruidenkorst zien er niet alleen verrukkelijk uit maar zijn ook nog eens snel klaar. Zo heb je extra veel tijd voor je gasten!
naar recept
Nagerecht
griesmeelbavarois met venkel-boerenjongens en bramensaus
Het griesmeel geeft de bavarois een bijzondere, beetje korrelige structuur. Lekker in combinatie met boerenjongens, rozijnen geweekt in brandewijn en bramensaus. En het venkelzaad geeft er een spannende draai aan. Maak de boerenjongens liefst 1 maand, maar zeker 1 week van tevoren.
naar recept
Drankje
daiquiri
Een klassieke Cubaanse rumcocktail met maar drie ingrediënten. Simpel dus, maar wel heel lekker! Methode: shakeGlas: coupeGarnering: limoenpartje
Begrijp je al die ingewikkelde cocktailtaal niet? Wij helpen je!
naar recept
Begrijp je al die ingewikkelde cocktailtaal niet? Wij helpen je!
Zoet voor tussendoor
tiramisutaart
De bodem van deze taart krijgt een subtiele koffiesmaak door de gebruikte gemalen koffie. No waste dus!
naar recept