4x inspiratie voor een zondagsbrunch

Goedemorgen. Een hele goede morgen. Want met karnejus, frittata, croque monsieur en madeleines is deze zondagsbrunch sowieso aan de winnende hand. Probeer ze alle vier!

Vroege vogel? Vind hier inspiratie voor een kickstart ontbijt.

Karnejus verse munt delicious

karnejus met verse munt

Voor een lekker fris paasontbijt kun je ons wakker maken. Daarom vroegen wij vorig jaar aan Villa Augustus (een droom voor Foodies is) een aantal recepten. Zij kwamen o.a. met deze frisse karnejus. Lekker bij een aardappelsalade met raapstelen of een homemade croque monsieur.

>> naar het recept

 

ffrittata met tuinbonen en pecorino | delicious

frittata met tuinbonen en pecorino

Deze frittata met tuinbonen en pecorino is ideaal als er in het weekend vrienden langskomen. Zo gemaakt en met de groenten die erin gaat, kun je eindeloos variëren. En tot het écht niet meer kan, eten we buiten. Het lijkt wel alsof alles dan nóg beter smaakt.

>> naar het recept

 

croque monsieur à la Villa Augustus

Met deze croque monsieur van Villa Augustus kijk je een relaxte lunch recht in de ogen. De emmentaler en gruyère geven deze croque monsieur zo’n lekkere nootachtige smaak. Tip: In Villa Augustus staat hij ook vaak met kievietsbonencrème op de kaart.

>> naar het recept

 

espressomadeleines - delicious

espressomadeleines

Espressomadeleines is echt iets voor het weekend… Eerst lekker uitslapen en dan gezellig met z’n allen aan tafel voor een heerlijke Italiaanse brunch. Het beslag voor de espressomadeleines kun je de avond van tevoren al maken. Laat het een nacht rusten in de koelkast en de volgende ochtend hoef je dan alleen maar de oven aan te zetten en koffie te zetten.

>> naar het recept

Croque Monsieur Villa Augustus - delicious