Dit is onze top 6 comfortfood klassiekers

Je kent ze wel; van die klassiekers waar je altijd weer van opvrolijkt. Echt comfortfood als lasagne, risotto of pasta bolognese. Wij hebben onze favoriete comfortfood klassiekers voor je verzameld, gewoon, om je op te vrolijken!

Ontdek hier 7x rode wijn voor bij comfortfood.

 

rundergoulash met brood | delicious

rundergoulash met brood

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor dit snelle eenpansgerecht. Ook handig: deze verrukkelijk ruikende en smakende Hongaarse rundergoulash kun je de avond ervoor al kan maken!
Gek op stoven? Maak ook eens deze stoof van kippendij en abrikozen. Of bekijk ons stoofdossier voor tips & tricks.

>> naar recept

 

romige pompoensoep

Hier hebben we altijd zin in: zoete pompoensoep met knoflook en wortel. Je maakt ‘m romig met een flinke scheut slagroom en interessant met een crunchy topping van pompoenpitten en gedroogde cranberry’s. Maak een flinke pan vol (desnoods een dubbele portie) en vries een deel in. Dan heb je altijd comfort food stand-by staan!

>> naar recept

 

lasagne met gehaktballetjes

Ideaal als er weer eens te weinig uren in de week zitten: onze homemade diepvriesmaaltijden. In delicious.oktober geven wij je 5 recepten die allemaal bewaard kunnen worden in de vriezer. Op de dag zelf hoef je ze dan alleen nog op te warmen in de oven. Bijvoorbeeld deze lasagne met gehaktballetjes en rozemarijnbechamelsaus.

>> naar recept

 

cannellinirisotto met rucola en saucijs | delicious

cannellinirisotto met rucola en saucijs

Deze risotto gevuld met cannellinibonen en saucijs is het ideale comfort food. Deze variant van Janneke Philippi zet je ook nog eens binnen een half uur op tafel. En ja, om een echt lekkere risotto te maken, is heel veel roeren in de pan essentieel. Maar: dat is stiekem best rustgevend!

>> naar recept

 

pasta met ragu

Pasta met ragù alla potentina

Pasta met ragù. De overtreffende trap van een pasta bolognese! Geduld en liefde zijn de belangrijkste ingrediënten bij het bereiden van deze saus. Dan wordt het vlees boterzacht. Het is het wachten meer dan waard!

>> naar recept

 

Boerenkoolstamppot met zoete aardappel

boerenkoolstamppot met zoete aardappel, spekjes en pinda’s

Bij koud weer willen we maar één ding... Hollandse stamppot! Deze boerenkoolstamppot krijgt een heerlijke twist door de zoete aardappel. De spekjes en pinda's geven het gerecht een lekkere bite.
Eet je graag vegetarisch? Ga dan voor deze spruitjesstamppot.

>> naar recept

 

Boerenkoolstamppot met zoete aardappel