Deze recepten halen je direct uit je Blue Monday dip

Blue Monday… oftewel de meest sombere dag van het jaar. Geen reden om bij de pakken neer te zitten vinden wij! Maar op een dag als deze kan je wél wat comfortfood gebruiken. Van power pancakes tot pittige pizza; met deze gerechten maak je van jouw Blue Monday een happy Monday!

Ontdek hier ons lekkerste comfortfood.

pittige mini-pizza's met garnalen - delicious

pittige mini-pizza’s met garnalen

Trakteer dit weekend op pittige mini-pizza’s met garnalen. Natuurlijk homemade, want die zijn het allerlekkerst! Maak meteen een paar extra porties deeg en saus als je toch bezig bent, handig om in de vriezer te hebben. Toch liever een grote pizza? Probeer dan deze snelle pizza met pepperoni en burrata. 

>> naar recept

Chocoladepasta met gorgonzola

chocoladelinguine met gorgonzola, walnoten & tijm

Denk je dat chocolade alleen goed past in desserts? Niets is minder waar! Deze chocoladelinguine bewijst het! Gorgonzola zorgt voor de romige smaak, de walnoten geven een heerlijke bite.
Chocoladelinguine nog iets te uitdagend voor je? Probeer dan één van deze 6 favorieten pastagerechten.

>> naar recept

zoete aardappelchips met kruidig gehakt | delicious

zoete-aardappelchips met kruidig gehakt en tomatensalsa

Als je aan zoete aardappel denkt, denk je al snel aan sweet-potato fries. Deze zoete-aardappelchips is nét zo lekker! Voeg daar frisse tomatensalsa, romige avocado, kruidig gehakt en verse padrón bij en je hebt een heerlijke variatie op nacho’s.

>> naar recept

mini-zalmburgers-delicious

mini-zalmburgers met kool, paprika & dillecrème

Verse zalmfilet is een echte smaakbom en ideaal om snel zelf gehakt van te maken. Maak er kleine burgers van en leg ze op een broodje samen met gebakken kool en dillecrème.

>> naar recept

powerpancakes met amandel, boekweit en blauwe bessen

Een pannenkoekenontbijt is altijd een goed idee! Wij bakken ze fluffy met friszure bessen en zoeten ze met ahornsiroop.

>> naar recept 

Butter chicken met paksoi - delicious

butterchicken met paksoi

Butter chicken is een bekend Indiaas kipgerecht met heerlijke saus. Elke Indiase kok heeft z’n eigen recept en jij straks ook!
Met kant-en-klare boemboe zet je hem binnen een half uur op tafel. Kun je geen kipgehakt vinden? Neem dan 300 g kipfilet, snijd in stukken en maal met behulp van de pulseknop van de de keukenmachine fijn tot gehakt. Voeg aan het gehakt nog wat fijngesneden munt of koriander toe.
We gokken dat hier ook veel lekkers voor je tussen zit: 14x recepten om verrukkelijk Indiaas te koken!

>> naar recept

chocolade-hazelnotentiramisu - delicious

tiramisu met chocolade-hazelnootpasta

Een Italiaanse klassieker mag je niet veranderen, behalve als je er chocoladepasta in kunt doen! Ben je op zoek naar een écht spektakelstuk? Maak dan tiramisutaart!

>> naar recept

chocolade-hazelnotentiramisu - delicious