3x salades voor bij de bbq & picknick

Eten in het park, op het strand of midden in de natuur. Vaak zijn salades het makkelijkst om mee te nemen omdat je ze van te voren kunt bereiden en koud kunt serveren. Hieronder vind je 3 heerlijke salades die het goed doen bij je picknick of barbecue!

 

pastasalade met tuinbonen - delicious

kip-pastasalade met tuinbonen en citroendressing

Als (buiten)lunch is pastasalade met kip ideaal. Met eenvoudige ingrediënten en een frisse citroendressing wordt je kip-pastasalade perfect.

>> naar recept

 

pastasalade tonijn - delicious

pastasalade met tonijn & ansjovisdressing

Janneke Philippi bedacht voor ons deze doe-het-zelf-pastasalade. ‘Ik vind het verrassend om de ingrediënten van een salade apart te presenteren, zodat iedereen z’n eigen salade kan samenstellen. Alle ingrediënten kun je van tevoren voorbereiden!’ Binnen een half uur staat deze salade op tafel en nog beter; in het park, op je balkon, in de tuin, als het maar al fresco is!

>> naar recept

 

salade asperges pistache en citroen-tijmdressing | delicious

salade van geroosterde groene asperges met pistache en citroen-tijmdressing

Een wow-salade uit ons saladeboek. Met knapperige gegrilde asperges en een dressing waar je gegarandeerd verliefd op wordt.

>> naar recept

Nóg meer inspiratie voor de lekkerste salades vind je in onze nieuwe saladespecial. delicious. Je bestelt ‘m hier in onze webshop.

salade asperges pistache en citroen-tijmdressing | delicious