De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

zelf bladerdeeg maken

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Stephane Reynaud laat je in delicious.maart 2014 de lekkerste stoere plattelandspasteien en -patés bakken. Hij doet dit o.a. met bladerdeeg. En dat je dat zelf kan maken, laat hij je via onderstaande 32 (het klinkt écht erger dan het is!) zien.

bladerdeeg à la Stephane Reynaud

500 g bloem
250 g water
370 g roomboter (goede kwaliteit, ongezouten)
10 g zout

Bladerdeeg Stephane Reynaud - 1 Bladerdeeg Stephane Reynaud - 2

Bladerdeeg Stephane Reynaud - 1