9 ideeën voor een delicious.paasbrunch

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Lekker uitslapen, misschien nog even paaseieren zoeken en dan snel aan tafel voor een paasbrunch met de lekkerste broodjes, zelfgemaakte marmelade en overheerlijke cheesecake. Zo stellen wij ons Eerste Paasdag graag voor. En dat gevoel willen we graag met jullie delen.

Recepten

eierpotjesoeufs en cocotte
Een echte klassieker die niet mag ontbreken bij de paasbrunch: oeufs en cocotte. Oftewel in goed Nederlands: eierpotjes. Op dit basisrecept voor eierpotjes kun je eindeloos variëren door je favoriete ingrediënten mee te garen.

 

brunchde ontbijtshow: 4 x homemade jam en salsa
Kleine moeite groots effect, steel met Pasen de show met zelfgemaakt broodbeleg. De recepten zijn van De Bakkerswinkel op het Westergasfabrieksterrein in Amsterdam.

 

Karnejus verse muntPaasontbijt & -brunch go homemade
Voor een lekker frisse paasbrunch kun je ons wakker maken. Kunnen we nog even lekker uitslapen. Wat je ook kiest, deze aardapelsalade met raapstelen & een verse karnejus met munt zorgen voor gegarandeerd succes aan tafel!

 

Meer Pasen en voorjaar

raapstelenRaapstelen: voorjaarsgroente bij uitstek
Als je raapstelen ziet, weet je dat het voorjaar is begonnen! Nu deze oer-Hollandse voorjaarsgroente aan een glorieuze comeback bezig is, krijgen we alleen maar meer zin in salades, fritattas en frisse lentegerechten met raapstelen!

eierpotjes