Met pannenkoeken kun je alle kanten op; maak ze glutenvrij, zoet, hartig of zelfs in de oven. Pannenkoeken maken elke dag tot een feestje!
Laten we beginnen bij het begin: het basisrecept voor de lekkerste pannenkoeken
pannenkoeken met boerenkool en nagelkaas
Wil je een keer iets heel anders? Pak dan uit met deze bijzondere pannenkoeken met boerenkool, Friese nagelkaas en Zeeuwse keukenstroop.
teff-pannenkoekjes met thee-ahornsiroop
Lekkere granen als alternatief voor tarwebloem en -meel zie je meer en meer. En met deze trend experimenteren wij graag. Zo maakten we bijvoorbeeld deze glutenvrije pannenkoekjes van teffmeel. Heerlijk!
pancakes met power
Een pannenkoekenontbijt is altijd een goed idee! Wij bakken ze fluffy met friszure bessen en zoeten ze lekker met dadelsiroop.
gevulde flensjes met ham en ei
In Normandië en Bretagne kun je hartige galettes (crêpes van boekweitmeel) eten. De ‘galette complète’ is een eenvoudige lekkere versie met ham en ei. Ook lekker tijdens een uitgebreide brunch.
ovenpannenkoeken met ei en champignons
Deze hartige ovenpannenkoeken met ei en champignons zijn héérlijk! Ideaal powerfood na een drukke doordeweekse dag.