nr.1 foodmagazine

fruitbowl met bruiswater en munt

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Een echte klassieker op verjaardagen en feestjes: fruitbowl. In deze versie gebruiken we verschillende soorten fruit, ananas, munt en bruiswater. Cheers!

Wist je dat couscous heel lekker is in een fruitsalade? Probeer het eens met dit recept…

fruitbowl met bruiswater en munt

drank | 10 personen

1 blik Del Monte fruitcocktail op sap (415 g), uitgelekt
1 blik Del Monte halve perziken op lichte siroop (420 g), uitgelekt en in schijfjes
1 blikje Del Monte ananasblokjes op sap (230 g), uitgelekt
100 ml limonadesiroop vlierbloesem of framboos
800 ml (bruisend) mineraalwater
3-4 takjes munt
1 limoen, in plakjes

Doe het uitgelekte fruit met de limonadesiroop in een mooie glazen schaal of kan. Schenk het mineraalwater erbij. Voeg de munt en plakjes limoen toe.

Bereiden ± 10 min.

TIP Vang het sap en de siroop van het fruit op en voeg naar smaak aan de bowl toe. Voeg voor wat pit schijfjes gember of ringetjes rode peper toe.

DELICIOUS SAMEN MET DEL MONTE BEELD STUDIO PHILIPPI

Lekker koken met niet te veel ingrediënten? Wil je liever geen uren in de keuken staan? Bestel dan dit kookboekje met 60 easy recepten uit delicious. Ook leuk om cadeau te doen!

fruitbowl-delicious