aantal 1 |
drankje |
feestelijk |
|
drankje |
feestelijk |
|
Deze brandy alexander met cognac, crème de cacao en room is heerlijk. De room maakt de cocktail lekker romig en de crème de cacao geeft 'm wat zoets. Liever een cocktail zonder alcohol? Probeer deze rosemary's peach!
Ingrediënten
- 30 ml cognac
- 30 ml crème de cacao
- 20 ml room
- om te garneren: versgeraspte nootmuskaat
- ook nodig: ijsblokjes
Instructies
-
Schenk de cognac, crème de cacao en room in de beker van een cocktailshaker.
-
Vul de beker met ijsblokjes, doe de andere helft van de shaker erop en shake hard.
-
Fine strain de cocktail in het glas. Garneer met wat versgeraspte nootmuskaat.
Voedingswaarde
Methode: shaken serveren in: martiniglas
RECEPTEN & BEREIDING TESS POSTHUMUS FOTOGRAFIE SASKIA VAN OSNABRUGGE STYLING JET KRINGS
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!