Deze recepten hebben jullie afgelopen maand massaal gemaakt. Van toetjes tot tosti’s en van tomaten uit blik tot coq au vin. Zit jouw favoriet er ook tussen?
Ook een fijn lijstje: 5x de laatste trends op gebied van comfort food
7x warme toetjes waar je blij van wordt
Zin in zoet? Met fruit uit pot, blik of diepvries maak je in een handomdraai deze verrukkelijke, warme toetjes. Warm, snel, zoet en romig: tegen deze toetjes zegt niemand nee!
3x tosti, maar dan anders
Tosti’s zijn natuurlijk heerlijk als lunch, maar een goedgevulde maaltijdtosti is ook perfect als snel avondmaal. Deze 3 zijn favoriet op de redactie!
Gehaktballetjes uit de oven
We maken gehaktballetjes uit de oven met boerenkoolpesto en mozzarella, want doordeweeks gaan we voor maximale smaak in zo min mogelijk tijd!
Torta caprese met peer en hazelnoten
Deze heerlijke taart vol noten en chocolade is afkomstig van het Italiaanse eiland Capri. Laten we eerlijk zijn, er zijn weinig dingen zó lekker als Italiaanse desserts. Extra fijn: de taart is glutenvrij!
Deze boeuf bourguignon is binnen 30 minuten klaar
Deze snelle versie van een boeuf bourguignon is net zo rijk van smaak als de variant met een lange stooftijd. Voor als je zin hebt in een stevige boeuf bourguignon, maar weinig tijd hebt!
Onze top 5 recepten met tomaten uit blik
Niks mis mee tomaten uit blik. Sterker nog: je maakt er de heerlijkste gerechten van, vol smaak. Tomaten uit blik zijn vaak nét iets rijper en zoeter dan verse tomaten. Hierbij onze 5 favorieten, stuk voor stuk gemaakt met tomaten uit blik. Ook handig: de zalm in rode curry, chili en de gehaktballetjes staan binnen 30 min. op tafel.
Coq au vin met cognac en bospaddenstoelen
Voor zowel het maken als het nuttigen van deze maaltijd neem je de tijd. Comfort food dus. Deze coq au vin maak je extra smaakvol met een scheutje cognac.
Rundergoulash met stokbrood
Niets zo lekker als een pan stevige goulash op een kille winterdag. Deze verrukkelijke rundergoulash is één van onze lievelingen. Ook ideaal om van tevoren te maken! In plaats van brood kun je er ook rijst bij geven.
Kip à la normande
Ha fijn, het wordt weer kouder. Deze stoofschotel zet je gewoon in de oven, daarna kun je achterover leunen terwijl je huis zich vult met de heerlijkste geuren. Dit gerecht valt zéker onder comfortfood!
Chocolade-kokosmuffins
Met muffins kun je eindeloos variëren. Niet zo gek dat ze inmiddels horen bij de grote klassiekers van de internationale patisserie. Waarom de combinatie van chocolade en kokos zo onweerstaanbaar is, hoeven we je niet uit te leggen. Gewoon maken!