Dít zijn de nieuwe limited edition smaken van Tony’s Chocolonely 

Ze zijn er weer: de nieuwe (tijdelijke smaken) van Tony’s. Drie verleidelijke limited editions, in de smaken melk, puur en blond.

De blonde reep is er voor het eerst bij en is een combinatie van witte chocolade met een beetje puur. Ook zitten daar gekarameliseerde pecannootjes doorheen, heerlijk zoet! De melkchocoladevariant is met knapperige shortbread en sticky karamel. De pure chocoladereep is een bijzondere, die is namelijk gemaakt zonder dierlijke ingrediënten waardoor hij ook kan worden gegeten door iedereen die plantaardig eet. Hiervoor heeft Tony’s speciaal cacaokoekjes laten maken met hun eigen cacaopoeder en deze samen met stukjes karamel in de nieuwe pure reep gestopt. Mmmm!

Tony's-delicious

Crazy about chocolate, serious about people
De repen van Tony’s zijn natuurlijk overheerlijk, maar het is ook chocolade met een boodschap: ze willen alle chocola in de wereld 100% slaafvrij maken. Een mooi doel. Tony’s Chocolonely werkt uitsluitend samen met partners die ook geloven in een gelijkwaardige wereld.

De Limited Editions chocoladerepen zijn vanaf vrijdag 7 september 2018 tijdelijk verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf, Marqt, Wereldwinkels, WAAR, Jamin, op Schiphol en in cadeau- en delicatessenwinkels.

BRON TONY’S CHOCOLONELY

Tony's-delicious