Wokken is misschien wel de bekendste en leukste kooktechniek uit Azië. De smaken van de Aziatische keuken blijven op deze manier betoverend en intact. delicious. geeft je alvast wat wok-spiratie + een lesje wok verzorgen.
-
roerbak van taugé met gamba’s
Home made, geen afhaal. Want zeg nou zelf, een roerbakschotel is zelfgemaakt toch het allerdelicioust? -
noedelsalade met kip, Chinese broccoli en vijfkruidendressing
Kookvideo #3 tijdens het delicious. tv-seizoen was er eentje met wokken en stomen. Bekijk de video en kook!
-
noodles uit de Chinese wok
Een feestelijk gerecht, dit Chinese wokgerecht met noedels. Noedels staan namelijk voor een lang en gezond leven. Nou…dat willen we wel.
-
koreaanse noedelsalade met groenten
Jahb-Chae, een rijk gevulde noedelsalade met ei, vlees en veel groenten. Ideaal voor in de wok.
-
een lesje wok verzorgen
Chinese koks zweren erbij: de traditionele carbonstalen wok, die de hitte gelijkmatig verspreidt en snel kan wisselen in temperatuur. Maar wel eerst even ‘inwijden’ he!?