De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Tomatenpuree

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

delicious. lezer Henk: ‘Vaak valt me in recepten op dat tomatenpuree na het toevoegen kort wordt gebakken. Heeft dit een functie?’

Redactie delicious.: ‘Door te bakken ‘ontzuur’ je de tomatenpuree en geef je het gerecht in plaats van een zuurtje een zoeter accent. Maar pas, zet het vuur laag en roer goed, want tomatenpuree verbrandt snel waardoor juist een bittere smaak ontstaat.’

Lekker met tomatenpuree: homemade tabascosaus.