Makkie: kerstbrainstorm

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp


Dag delicious.fans. Wil jullie even laten weten dat wij donderdag 13 juni op een mooie plek aan het strand gaan brainstormen over kerst 2013. Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie met ons mee willen denken. Want wij maken delicious. voor jullie! En een beetje voor onszelf, want ook wij zijn heavy users, zeg maar.

Elk jaar willen we een feestje maken van het kerstnummer, liefst nóg beter en leuker dan het jaar ervoor. Weet je nog, het prachtige Midden-Oostenbuffet van Nadia en Merijn in 2010? We haalden er NRC mee!! Of de prachtige groot-vleesproductie van Eke in 2011, naast het groente-kerstmenu van Trudelies Schouten. Op elk familiefeestje maak ik trouwens de meringuetaart met rood fruit uit ons allereerste kerstnummer in 2006. En ik proef nog zo de aardappelmousseline en het 1001-nacht-gehaktbrood met gember-tomatensaus en munt uit 2012. En weet je nog, die waanzinnige chocoladedesserts! Vorig jaar was ons thema count-your-blessings. Handmade (vandaar al die handen in het nummer, waarmee met liefde wordt gekookt), homemade, verrassing, aandacht, smaak & samen waren belangrijke invalshoekenen. Uiteraard geldt dit allemaal opnieuw voor kerst 2013.

Dit jaar hebben wij zin om het te vieren met alle kersttoeters en -bellen die je maar kunt verzinnen. Leve Kerstmis en alles wat daarbij hoort. Laat ons weten hoe dat er voor jou uitziet en hoe dat smaakt. Wil je een diner voor 2, royaal voor de hele familie, makkelijk met kinderen, buffet, ontbijt, tussendoor of souper? Wil je toetjes om te watertanden, verrassende drankjes, kalkoen, kerstbrood, vegetarisch of Italiaans? Wil je tips & tricks, versierideeën, een handige planning of misschien een (twitter)spreekuur?

Deel het met ons en we nemen het allemaal mee in onze brainstorm voor de allermooiste en lekkerste kerstdelicious. Ik verheug mij erop!

Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious.

Alle Kerst Covers