De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Italiaans brood

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

delicious. lezeres Tamara: ‘Het recept van het Italiaans brood (p. 42, juni delicious. 2009), red.) vind ik niet terug in delicious., graag had ik het recept gehad.’

Redactie delicious.: ‘Het prachtige en verrukkelijke Italiaans brood  uit de productie ‘Una giornata particolare’ komt van Luscious Loaf. Het is gemaakt van Italiaans witbrooddeeg met verse vleestomaten, pesto en gorgonzola. Meer van deze meesterlijke broden en alle verkooppunten vind je op de site www.lusciousloaf.nl. Zulk soort brood kun je ook bij V&D Le marché kopen. Om zo’n brood zelf te bakken, kun je pizzadeeg maken (bijv. van witbroodmix) en het op een beetje robuuste manier op een royaal met bloem bestoven werkvlak uit elkaar trekken en beleggen met bijv. zelfgemaakte pesto (staat in diezelfde productie een recept van), tomaat (of gedroogde tomaat), verse provençaalse kruiden, pijnboompitjes en wat olie.’