high tea for charity

High Tea Charity - cupcakesRestaurant t ‘Deurtje in Ouderkerk a/d Amstel opende op zondag 24 maart letterlijk en figuurlijk zijn deuren voor een High Tea for Charity, georganiseerd door studenten van Hotelschool The Hague.

Meer over deze zoete en mooie zondagmiddag + een fotoverslag lees je hier…

De middag stond in het teken van de stichting Adoption Children Netherlands Sri Lanka. De witte en zwarte brigade, bestaande uit leerlingen van de Hotelschool, zorgden voor elegante sandwiches, cupcakes in lentekleuren en kakelverse scones met zelfgemaakte lemoncurd en clotted cream. De thee was high quality, want van Dilmah. Thee uit Sri Lanka dus. Er was muziek, er was prosecco, een bomvol restaurant,  een uitgebreide veiling en een prettige sfeer. Dit alles onder het toeziend oog van de trotse eigenaren van restaurant ’t Deurtje Kim van Raak en partner Jeroen Ellermeijer.  Het restaurant, waar je van maandag t/m zaterdag kunt genieten van de gastvrijheid, de ongedwongen sfeer, de dagverse en zoveel mogelijk duurzame ingrediënten, bijpassende wijnen en de creativiteit van chef-kok Rob van Schaik en sous-chef Bart Dijkstra.

Voor de leerlingen was een opbrengst van  € 500,- het doel, maar het werd € 4000,- na een enerverende veiling. Dit betekent een nieuw schoolgebouw in Sri Lanka. deurtje.nl

Killiveddy 19
Stichting Adoption Children Netherlands Sri Lanka