package design: het jasje is óók belangrijk

melk

Natuurlijk genieten we van prachtige ingrediënten. Maar het jasje eromheen mag van ons ook mooi zijn. Daarom delen we graag deze bijzondere verpakkingen met jullie. 

pietro gala

Pietro Gala is een Italiaanse chefkok die gek is op pasta. Zijn hele bolle lijf zit er vol mee. Soms met radiatori, soms met conchiglie. Hij geniet van het leven en dat doen wij ook. Een prachtverpakking voor smakelijk gevormde pasta.

melk

Dat een melkfles ook stylish kan zijn bewijzen Leigh, Choi en Bazarnaya met hun glazen ontwerp. Want zeg nou zelf, je krijgt al zin om melk te drinken als je deze verpakking ziet. En je kroost krijg je melk-enthousiast met de Little Fingers verpakking van Diana Zyliene.

eierenNatuurlijk valt het versgelegde eitje niet in een kartonnen doos. De ontwerpers van deze eierdoos vonden dat je de beleving van een versgelegd eitje in huis moet kunnen halen. Eitjes in stro van Flat Studio dus: het natuurlijke stootkussen.

melk

Gabriel Lefebvre wil erg duidelijk zijn met zijn melkpakontwerp. What you see is what you get. Het conceptpak bevat 2 liter melk en is vooralsnog niet te koop.

ALLE FOTO’S ZIJN AFKOMSTIG VAN DE WEBSITES VAN DE GENOEMDE ONTWERPERS