Ga mee op culinaire leiderschapsreis naar Kreta: vol lekker eten en ruimte voor eigen ontwikkeling

Klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling? In het voorjaar van 2020 organiseert Windkracht-11 een leiderschapsreis naar Kreta. Tijdens de reis worden een aantal passies samengebundeld: Griekenland, lekker eten en drinken, jou verrassen met een eigentijds ontwikkelplan, en genieten van wat er op je pad komt. Ga je mee?

Voor wie is deze Leiderschapsreis?

 • Je wilt aan je leiderschapsontwikkeling werken op een krachtige en eigentijdse manier
 • Je houdt je graag staande als leidinggevende van nu in een veranderende omgeving
 • Je bent pragmatisch en staat met beide benen op de grond
 • Je houdt van de goede dingen in het leven
 • Op culinair gebied laat jij je graag verrassen en zelf of samen koken doe je graag
 • Je ontdekt graag nieuwe wijnen, vindt het leuk over wijnen te lezen én te proeven
 • Een intensief programma op inhoud maar ook van genieten van wat de locatie je biedt spreekt jou aan
 • Nieuwe mensen leren kennen op nieuwe plekken geeft je inspiratie

Door de intensieve begeleiding, activerende werkvormen en intervisie heeft deze 5-daagse reis meer impact dan een training of individueel coachtraject.

Het programma

Gedurende deze 5 -daagse reis komen volgende thema’s aan bod:

 • Krijg inzicht in persoonlijke thema’s in relatie tot jouw rol als leider
 • Herken en erken jouw drijfveren en motivatie om een leider te zijn
 • 4 inspirerende masterclasses afgewisseld met activerende leiderschapsgames op fijne locaties in en om Agia Galini, Kreta.
 • De taste of Greece: ontdek unieke authentieke Griekse recepten, smaakmakers, verse producten uit de zee en bijpassende wijnen
 • Een welkom geschenk op je kamer om al die mooie smaken alvast te leren kennen.
 • Ongedwongen ontmoetingen mooie verhalen om naar te luisteren en te delen

Voorafgaand aan de reis maak je onze Persoonlijke Leiderschapsscanâ zodat voor vertrek jouw persoonlijke ontwikkelplan en doelen voor deze reis helder zijn.

Vanwege het programma en de locatie is het belangrijk dat je goed ter been bent maar je hoeft geen geoefende sporter te zijn. Sporten mag wel trouwens en het programma biedt zeker wat ruimte op dat gebied. Liever van het mooie Agia Galini genieten en de omgeving? Ook dat gaat lukken! Na de reis is er ook een terugkom-moment om dat wat in gang is gezet nog beter te borgen.

Jouw begeleiders

Voor deze reis zijn Carola Smits (eigenaar windkracht-11) en Els van Hekesen (Businesspartner Windkracht-11 en De KookCoach) jouw begeleiders. Ter plaatse worden lokale relaties ingezet op de verschillende onderdelen, masterclasses, en culinaire workshops. Op die manier worden nieuwe inzichten direct in de praktijk gebracht, hetgeen de impact alleen maar groter maakt.

Waar?

Wij zorgen voor de gehele reis, de vluchten, de transfers en het verblijf op een prachtige locatie in Agia Galini, Kreta. Dit schilderachtige voormalige vissersdorpje aan de Zuidkust van Kreta wordt onze uitvalsbasis met ook zeker de gelegenheid om van de zon en de zee te genieten in al hun facetten.

Waarom deze leiderschapsreis?

De leiderschapsreis is uniek, authentiek en vooral ook heel leuk. Leer de echte Griekse keuken kennen van lokale kenners én werk met de juiste ingrediënten voor jouw effectieve leiderschap. En prachtige combinatie die voor veel nieuw inzichten, inspiratie en impact gaat zorgen.

els kookcoach_leiderschapsreis_delicious    Moussaka met lamsgehakt - delicious

Investering

De all-in kosten voor deze reis bedragen € 2950,- inclusief BTW. Op basis van beschikbaarheid regelen wij de vluchten, transfer vliegveld naar locatie, het verblijf aldaar (hotel/appartement), eten en drinken gedurende plenaire momenten, alle activiteiten en trainingen, het materiaal, de inzichten, de leercurve, het plezier. Bijkomende kosten: eten en drinken en bijkomende kosten wanneer je zelf het eiland gaat verkennen, vluchten op eigen initiatief op andere tijden, extra verblijfskosten buiten de plenaire dagen om.

Speciaal voor delicious. lezers biedt Windkracht-11 een korting van 10% op de bovenstaande reissom. Meld je hier aan met de speciale code #krachtvoer voor 14 februari 2020. Vol = Vol.

Ga met ons mee

Ga met Windkracht-11 dit avontuur aan. Je begeleiders Carola en Els staan gezamenlijk voor meer dan 30 jaar leiderschapservaring, kennen Griekenland en Agia Galini in het bijzonder als hun broekzak en zorgen dat je niets te kort komt op culinair gebied. Food for thought and food for the senses. Beloofd!

agiagalini_leiderschapsreis_delicious