Dit zijn jullie favoriete recepten van de maand maart

Ook deze maand hebben we jouw favoriete recepten op een rij gezet! Maart bracht een aantal hele fijne recepten met zich mee, waaronder een lijstje met pannenkoekenrecepten voor Nationale Pannenkoekdag, 7 snelle voorjaarsgerechten en een heerlijke mascarponetaart. Heb jij ze allemaal al gemaakt?

Dit was de top 10 van vorige maand

mascarponetaart met amaretti en limoncello
amaretti limoncello
Romig en fris, decadent en easy. Deze zuiveltaart met amaretti en limoncello is minder zoet dan normaal, fijn voor iedereen die niet van té zoet houdt!

5x de lekkerste stamppot recepten

Natuurlijk is er niets mis met een klassieke boerenkoolstamppot, hete bliksem of hutspot. Maar probeer ook eens een van deze stamppotrecepten!

kip à la normande
kip a la normande - delicious
Deze stoofschotel zet je gewoon in de oven, daarna kun je achterover leunen terwijl je huis zich vult met de heerlijkste geuren. Dit gerecht valt zéker onder comfortfood!

kippendijen met aubergine en kruidenpangrattato
kruidenpangrattato
‘Geef kippendijen met aubergines in de oven een mooi krokant laagje van kruidenpangrattato met oregano en knoflook.’

omgekeerde bananen-karameltaart
bananentaart - delicious
Voor toetjes en gebak grijp je al snel naar witte suiker. Toch zijn er meer ingrediënten waarmee je taart, cake en koekjes lekker zoet kunt maken: zuidvruchten, vruchtensiroop, bessen, ongeraffineerde suikers of honing.

rundergoulash met stokbrood
rundergoulash-deliciousmagazine
Niets zo lekker als een pan stevige goulash op een kille dag. Deze verrukkelijke rundergoulash is één van jullie favoriete gerechten aller tijden. Ook ideaal om van tevoren te maken! In plaats van brood kun je er ook rijst bij geven.

Hollandse wokgroente met kippendijfilet

Met al die rijke wereldse keukens zou je bijna vergeten dat de Hollandse keuken ook heel erg lekker is! En die bestaat uit veel meer dan alleen aardappels met jus en andijvie. Vandaag eten we Hollandse wokgroente met zachte kippendijfilet en crunchy pinda’s.

5x de allerlekkerste pannenkoekrecepten
power pancakes | delicious
Met pannenkoeken kun je alle kanten op; maak ze glutenvrij, zoet, hartig of zelfs in de oven. Pannenkoeken maken elke dag tot een feestje!

coq au vin met cognac en bospaddenstoelen
coq au vin
Voor zowel het maken als het nuttigen van deze maaltijd neem je de tijd. Comfort food dus. Deze coq au vin maak je extra smaakvol met een scheutje cognac.

7x snelle voorjaarsrecepten
open lasagne
Het voorjaar is weer aangebroken dus nemen we voorlopig weer afscheid van de stamppotten en zware soepen. Het is weer tijd voor lichtere, frissere maaltijden die extra lekker smaken bij een zonnetje dat schijnt! Wij geven je zeven lente-proof recepten om de week mee te vullen. Bonuspunten: al deze recepten staan met een halfuur op tafel!

mascarponetaart-deliciousmagazine