BLOG – een nieuw online jasje

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Zo trots als een pauw zijn wij deze week, want de nieuwe delicious.site én nieuwsbrief zijn live! Met veel plezier is er uren aan gewerkt en dan mogen we best even pronken, toch?!      
Het werd tijd voor een vernieuwde site. Een site die beter bij ons past en waarmee we het delicious.gevoel nóg meer met je kunnen delen. Het beste binnen de ons beschikbare mogelijkheden staat nu voor je klaar; fris vormgegeven, overzichtelijker en vollediger met een fijne receptenzoeker, blogs, een culinaire woordenlijst en antwoord op culinaire vragen van lezers.

delicious. blogt
Ga een dag bij delicious. op de redactie zitten en je bent talloze food-tips rijker. Van de beste tips voor het bakken van zuurdesem tot dé perfecte Franse witte wijn. Zonde eigenlijk dat we deze mooie delicious.verhalen nooit konden delen met onze delicious.fans! Vanaf nu kan dat gelukkig wel, want de delicious.redactie gaat 2 keer per week bloggen. Van zelfgebakken brood, tot kijkjes achter de schermen en de beste tips voor de lekkerste restaurants in Limburg. Wil je onze blogs en die van onze delicious.friends lezen? Dat doe je hier.

delicious. is jouw helping hand
De woordenlijst was het 1e project van redactie-stagiaire Nadia: ‘Ik heb letterlijk álle edities van delicious. doorgespit; van kerst 2006 tot de allernieuwste! Het heeft ruim een maand geduurd, maar het resultaat mag er zijn: een uitgebreide woordenlijst met de uitleg en verkrijgbaarheid van bijzondere ingrediënten. Zo is delicious. dé helping hand als het gaat om informatie over ingrediënten.’

delicious.nieuwsbrief 2.0
Via e-mail ontvang je onze nieuwsbrief die zowel qua vorm als inhoud is vernieuwd. Vanaf nu nóg meer meekijken achter de schermen, een previewrecept,

5 favoriete adressen of tips van de redactie en onze blogs en die van delicious.friends. De nieuwsbrief is door onze nieuwsbrief-man ook nog eens – met een mooi woord – responsive gemaakt. Hierdoor is de nieuwsbrief overal en altijd te lezen; of je ’m nu leest op je laptop, tablet of smartphone! Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!

Je begrijpt: wij zijn trots op het eindresultaat en horen graag wat jij van de vernieuwde delicious.online vindt! Mail ons op delicious@sanoma.com of laat hieronder een bericht achter!

TEKST ONLINE REDACTIE DELICIOUS.

delicious.online vernieuwd