Makkie’s favorieten uit delicious. Hét vleesboek

Makkie's favorieten Hét vleesboek

delicious. Hét vleesboek barst uit z’n voegen door de 100 favoriete delicious.recepten voor rund & kalf, varken, lam, gevogelte en wild. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn/haar favoriete favorieten, dus vroegen we delicious.hoofdredacteur Makkie naar haar rijtje:

  1. Gehaktbrood met mosterdsaus: simpel, lekker en makkelijk. Zacht door de boerenyoghurt, pittig met de mosterdsaus. En verrukkelijk bij zelfgemaakte aardappelpuree.
  2. Lamsschenkels met saffraan en voorjaarsgroenten: er zijn van die gerechten die de moeite van het wachten waard zijn. Dit is er zo een.Alleen de foto al laat me watertanden.
  3. Gebakken eendenborstfilet met clementinesaus en oerwortel: ik houd wel van recepten met een minimale inspanning en maximaal effect. Hier heb ik afgelopen kerst mijn familie mee geïmponeerd. De rosé eend met oerwortel en zoetige saus zijn een perfecte combinatie.
  4. Geroosterde scharrelkip met knoflook en rozemarijn + geroosterde uiensaus: het leven is mooi als zo’n prachtige kip (uiteraard een die ook leuk heeft geleefd) de oven uitkomt. Puur met knoflook en rozemarijn. En dan de fluwelige smaak van geroosterde-uiensaus erbij.
  5. Kiptajine met wortel: ben een enorme liefhebber van de Arabische keuken. Waar zoet en hartig gul worden gecombineerd. Als ik in een recept al ras al hanout, sinaasappel, vijgen en amandelen lees, ben ik meteen verkocht.

Bestel hier delicious. Hét vleesboek zonder verzendkosten!

TEKST MAKKIE MULDER

 

Makkie's favorieten Hét vleesboek