delicious. ademt deze maand bistronomie.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

We vertellen hoe, wat, waar en wanneer je deze nouveau ruigkeuken aan je vork prikt. Welke wilde kruiden je op een plat bistronomique vindt. Hoe je kip in zoutkorst maakt en groenten nóg meer smaak geeft.

Onze ruigkokende kok Eke Mariën bakt en braadt gouden worsten. Hij duikt in de smaak én bereidingswijze van worst en geeft je geweldige gerechten met worst. Denk: gevulde peterseliesoep met gedroogde worst met zelfgebakken brood. Homemade briljant brood. Starbaker Paul Hollywood krult zijn mouwen om en kneedt het deeg voor wit rond brood, harde broodjes en speltbrood. Een lik zoute boter erop en je hebt het bistrogevoel te pakken.

Pastei, paté en prachtnotentaarten. Stéphane Reynaud bakt ze allemaal en deelt zijn recepten met ons. Maak koulibiac, een traditioneel Russisch ovengerecht met zalm, champignons, dille en rijst. Met het leftover-briseerdeeg maak je een kippenpastei met chorizo of cornish pasty. Überambachtelijk én überdelicious.

Haal de vlugge bistrokeuken in huis met de recepten van Janneke Philippi. Kip met champignonsaus en selderij-dauphinois, lamsburger met bistrosalade en fondantaardappels of schorsenerensoep (favoriet!) met bacon en rozemarijn.

Kook zoals de koks van de beste bistrorestaurants van Nederland. Maak de mooiste groentegerechten van Jonathan Karpathios uit Echt eten, het kookboek van het jaar 2013. Plus: maak verrukkelijk zoet met karamel.

Schuif aan tijdens een delicious.diner of -lunch. Bij Vork & Mes krijg je voor de lunch een rondleiding door de tuin en tijdens het bistrodiner bij Sugar Hill proef je ook gepofte oerbiet en gekonfijte eendenbout.

delicious. in de brievenbus krijgen i.p.v. halen bij de kiosk? Kies dan nu zelf je korting. Bijvoorbeeld 13 x delicious. voor € 55 euro. Abonnees hebben bovendien éxtra voordeel: je leest delicious. gratis op je tablet, dus handig voor op vakantie en in de keuken. Je hebt delicious. als eerste in huis en kunt meedoen aan de winactie van club delicious.

 

delicious.maart promo-beeld