blog – delicious.powerfood

Zoals je weet gaat het in delicious. nooit over diëten, afslanktips, lightproducten of strakke calorieëngetelde weekmenu’s.

Gaat het bij ons niet over wat er allemaal niet mág, maar vooral over wat er allemaal kán. Natuurlijk volgen wij de culinaire trends, maar we kunnen ook goed relativeren. Dus hebben we in onze nieuwe delicious. veel aandacht voor POWER- en SUPERFOOD (het lijkt wel of iedereen er mee bezig is). Waarbij genieten van lekker eten, zoals altijd, de hoofdrol heeft. Met extra aandacht voor gezond, vers en variatie, want daar zijn wij natuurlijk nooit op tegen. Niet als dwingende leefstijl, maar wel what can food do for you! Overgewicht en niet in de laatste plaats de voedselschandalen dragen bij aan de belangstelling voor gezonder eten. De voedselzandloper is een bestseller, net als alle kookboeken die daaromheen cirkelen. Het chiazaad, de sojayoghurt en quinoa staan op menige boodschappenlijst. En wat te denken van spelt, het is rennen voor een paar broden in mijn dorp. Gezonde snacks zijn belangrijk, net als zelfgemaakte granola en een ontbijt met groentesap. Je begrijpt, wij zijn er natuurlijk heel erg van dat je gewoon zelf kookt. Met verse producten. Dat scheelt al een hoop E-nummers.

Lees de meningen van 3 deskundigen (ook die van het Voedingscentrum), bak je eigen zuurdesembrood, maak alle supersnacks, bak eens friet van courgette, ontdek de tofoe met sojasaus en verwen jezelf met peterselie-quinoasalade met zalmceviche.

En please laat ons weten via mail, Twitter of Facebook of je blij wordt van deze POWERFOOD delicious.! Enjoy!

TEKST MAKKIE MULDER

 

Makkie Powerfood