6 x spannende honing

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Bijzondere honing? Eigenlijk is elke honing een bijzonder natuurproduct, maar het kan nóg specialer. Imkerij Beelicious houdt bijen op een natuurlijke manier en hun bijenstandlocaties zijn wijd verspreid over het Zuid-Limburgse heuvellandschap, of zoals ze het zelf noemen: imkeren op bijzondere plekken. Dat zorgt voor een variëteit aan heerlijke honingsoorten.

Deze honingsoorten zijn van imkerij Beelicious. Honing is een seizoensproduct, dus niet alle honing is altijd op voorraad.

Acaciahoning
De lichtste honing in Nederland, van de bloemen van de valse robinia. Zachte, heldergele honing. Kristalliseert bijna niet. Heerlijk in yoghurt, dressings en sauzen.

Bacio d’oro
Honing van 100 soorten kruiden – lavendel, salie, tijm etc. – van kwekerij Bastin. Unieke mediterrane honing uit Nederland. Lekker als zomerse dorstlesser: los wat bacio d’oro-honing op in koud water met muntblad!

Chunky honey
Een honingraat is honing in de meest pure vorm. Dit is raathoning van heidehoning. Lekker en mooi bij een dessert!

Lindehoning
’s Zomers is de lindeboom voor bijen de laatste grote leverancier van nectar. Frisse mintachtige smaak, heerlijk in thee. Kristalliseert langzaam.

Nuttin honey-hazelnoot
Honingnotenpasta van honing, hazelnoot, walnoot of amandel. Heerlijk bij een kaasplankje of bij het ontbijt op toast met gezouten boter!

Kastanjehoning
Donkerbruine honing van tamme kastanjes, met ’n milde dropachtige smaak. Lekker in yoghurt én in koffie!

FOTOGRAFIE JEROEN VAN DER SPEK STYLING JET KRINGS M.M.V IMKERIJ BEELICIOUS

honing