Yvette van Boven bewijst dat siroop meer is dan alleen voor limonade of cocktails. Deze bijzondere zomertoetjes zijn heerlijk én zien er ook nog eens prachtig uit!
frambozen-ricotta-ravioli met verveine-groenetheesiroop
![ricottaravioli](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2018/07/web-RavioliFINAL-2-241x300.jpg)
îles fottantes met limoen en ijskoude meloen-limencellobouillon
![îles flottantes](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2018/07/web-IlsFlotantesFINAL-1-240x300.jpg)
zabaglione van muskaat-aardbeisiroop met basilicum
![zabaglione](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2018/07/zabaglione-241x300.jpg)
kwarkmousse-filokrokantlasagne met tijm-lauriersiroop en rode bossen
![kwarkmousse](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2018/07/kwarkmousse-240x300.jpg)
vermout-roséjelly met rood fruit
![vermout-roséjelly](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2018/07/web-JellyPuddingFINAL-1-240x300.jpg)