winterkost! Dít vind je allemaal in delicious.februari

winterkost! Dít vind je allemaal in delicious.februari

Laat februari maar stormen, jij maakt het binnen gezellig en laat de heerlijkste geuren ontsnappen uit je oven en stoofpan. Dit nummer van delicious. barst van de recepten voor gul wintereten dat je met plezier wil koken en delen. Hier alvast een voorproefje!

Vanaf 29 januari shop je dit nummer in de winkel of onze webshop!

Wat kun je verwachten?

Zoethouders

Zin in iets zoets na een winterwandeling of dagje op de ijsbaan? Kijk eerst eens in je keukenkast: wedden dat je iets in huis hebt om zelf wat lekkers te bakken? Blikken abrikoos, ananas, gedroogde dadels en noten transformeer je samen met wat verse ingrediënten tot bijzondere jam, taart, snacks of broodpudding.

Troost op tafel

Tijdens de eerste februaristorm blijf je liever binnen en kook je iets lekkers. Geen chic menu of elegante gerechten maar comfortfood met crunchy kruimeltoppings, romige kaas en stevige saus. En als het even kan schuif je alles de oven in. Zo houd je tijd over om te cocoonen!

Julie’s twist – comfortfood

Als het aan Julie ligt, eet haar gezin zo veel mogelijk vega. Dat daagt haar uit nóg creatiever te koken en de smaken extra zorgvuldig op elkaar af te stemmen. Het resultaat? Uitgebalanceerd comfortfood dat toch eenvoudig en snel op tafel staat.

Low & slow

Langzaam stoven en garen creëert diepe, intense smaken en is je geduld zeker waard! Laat je huis volstromen met de geuren van slow gegaarde lamsschenkel of Indiase kip-currypastei. Ultra comfortfood voor koude weekenden.

Food stories van Laura & Nora

Foodstylist Nora Eisermann en fotograaf Laura Muthesius hebben naam gemaakt met hun oogstrelende Insta-account Our Food Stories vol heerlijke glutenvrije en vega creaties. Samen maakten ze een bijzonder kookboek vol seizoensgerechten. Gerechten die ze graag delen via social media, met vrienden, buren, familie en met jou.

Miljuschka’s megalekkere cheesecakes

Cheesecake is al jaren een passie van Miljuschka. Na 18 jaar bakken, experimenteren en proeven, komt haar droom eindelijk uit: haar bijnaam Cheesecake Queen wordt bekroond met een eigen cheesecakeboek.