Kijk 16 oktober mee met de World Food Day Show!

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op 16 oktober is het Wereldvoedseldag en denken we extra na over wat we eten. World Food Day – een initiatief van de Verenigde Naties uit 1979 – roept op tot voldoende, duurzaam en gezond eten voor iedereen. Dit jaar voor het eerst met een live show waarbij je thuis vanaf de bank kunt meekijken.

Lees ook: Met de nieuwe pizza van Magioni steun je Pink Ribbon.

World Food Day Show

World Food Day is in het leven geroepen om met zijn allen in ieder geval één dag per jaar stil te staan bij deze grote voedselvraagstukken en te zoeken naar oplossingen en mogelijkheden die we in Nederland te bieden hebben en de dingen die wij kunnen aanpakken om ervoor te zorgen dat het voedselsysteem meer in balans is. Dit jaar wordt dit gedaan met de eerste online World Food Day Show.

Spraakmakende liveshow

De World Food Day Show wordt een spraakmakende liveshow waarin je ziet wat jij als consument kan doen. Tijdens de 1,5 uur durende show krijgen oplossingen een podium, en krijg je een boordevol programma met experts, voedselproducenten, chefs en andere voedselveranderaars uit binnen en- buitenland én een online bioscoop. Nog niet alle namen zijn rond, maar denk aan een Vanja van der Leeden, Yvette van Boven, Samuel Levie, Eric Corton, Joris Bijdendijk en Nadia Zerouali als ambassadeurs.

Wil jij je aanmelden voor de show? Schrijf je dan hier in.

Bron & Beeld: Wereldvoedseldag.com

World Food Day Show - delicious