Het tweede kerstnummer van delicious. is extra dik en extra lekker dit jaar. Geen stress, want met dit nummer ben je goed voorbereid op de feestdagen. Dit extra dikke nummer staat vol met heerlijke recepten. Van een perfect imperfect kerstmenu van Julie tot aan een heerlijke, feestelijke soepbar.
Heb je de kerstkriebels al gekregen van dit voorproefje? Bestel het nieuwe nummer hier!
Twee heerlijke feestelijke taarten van Rutger & Julia
Bak de heerlijke cover. Een overheerlijke roze laagjestaart van Julia of een Charlotte van Rutger.
Het perfecte imperfecte kerstmenu van Julie
Julie kiest er bewust voor om deze kerst de lat wat lager te leggen. Want waarom onnodig stressen?
Spice je kerst op met gember, kaneel, piment, kruidnagel, nootmuskaat en kardemom.
Maak chocolade en gemberkoek-tartelettes, een no bake gingerbread roomtaart of gember koekstengels.
De bijgerechten kunnen we niet vergeten. Maak deze heerlijke groente side-kicks!
Als je besluit om all the way te gaan deze kerst, mogen een paar goede bijgerechten natuurlijk niet ontbreken.
De soepbar is geopend!
Laat jouw gasten dit jaar versteld staan van deze mooie kerstgerechten
Van een safraanrisotto tot aan een imposante lamskroon. Met deze recepten ben je helemaal ready to impress your guests!
Kook jij ook altijd teveel? Dat komt perfect uit met deze leftover tips.
Spaghetti met vegan ragu, zoete aardappel-linzenbrood en Filipijnse varkensstoof.
Een dessert mag met kerst niet ontbreken!
Verwen je gasten met een speciale cocktail
5x spannende nieuwe cocktails plus homemade gevulde ijsblokjes voor een extra spectaculair effect.
Aan de slag? Bestel het nieuwe nummer hier!