leer alles over ‘het vloeibare goud’ – mét delicious.-korting

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Altijd al willen leren wáárom olijfolie zo gezond is? En hoe je goede olijfolie kunt herkennen? Dit en nog veel meer leer je op zaterdag 8 oktober tijdens een proeverij, lezing en collectieschouw over olijfolie!

Het Allard Pierson in Amsterdam is een walhalla voor cultuurliefhebbers. Naast tentoonstellingen in de museumzalen, is er ook achter de schermen ongelofelijk veel erfgoed te vinden. Een mooi voorbeeld is de verzameling gastronomie met kookboeken, receptenschriften, menukaarten en meer. Van 1593 tot 2022.

De Gastronomische Vrienden steunen die verzameling en worden jaarlijks uitgenodigd voor een speciale middag. Op 8 oktober staat deze middag in het teken van olijfolie! Olijfoliesommelier Wilma van Grinsven-Padberg verzorgt een proeverij en lezing, en conservatoren van Allard Pierson vertellen over het gebruik van ‘het vloeibare goud’ door de duizenden jaren heen.

Deelnemen? Word Gastronomische Vriend voor € 100 per jaar óf betaal eenmalig € 27,50. Als lezers van delicious. – jij dus! – krijg je korting met de actiecode olijf22. Meld je simpelweg aan via de website van Allard Pierson.

Olijfolie