Doe mee met de delicious. 7 dagen vegan challenge en leer meer over minder vlees, vis en zuivel

Maandag 7 maart 2022 begint de delicious. 7 dagen vegan challenge. Onze Instagram-cursus gericht op een week superlekker eten, zonder vlees, vis, zuivel en andere dierlijke producten. Deelnemers krijgen gedurende 7 dagen recepten voor ontbijt, lunch en diner, praktische tips over plantaardig koken én krijgen na afloop alle recepten verzameld in een e-book.Doe je mee?

>> Schrijf je hier in voor de delicious. 7 dagen vegan challenge!

delicious. 7 dagen vegan challenge

Tijdens de delicious. 7 dagen vegan challenge focussen we op lekker eten, zonder gebruik te maken van dierlijke producten. Ook laten we je zien waar je op kunt letten als je vegan eet, wat fijne producten zijn voor in de vegan voorraadkast en geven we je praktische tips om het zo makkelijk mogelijk te maken. Tot slot proberen we zo min mogelijk kant-en-klare vervangers te gebruiken, alleen als we echt denken dat ze van toegevoegde waarde zijn. Het is dus een challenge voor iedereen, ook mensen die nog nooit vegan hebben gegeten.

Elke dag krijg je 3 lekkere recepten voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. De recepten zijn makkelijk en staan in minder dan 45 minuten op tafel. Gerechten die lang in de oven moeten of moeten sudderen daargelaten.

Voorafgaand aan de challenge delen we een boodschappenlijst, zodat je elke dag mee kunt koken. Uiteraard is dat niet verplicht en kun je recepten altijd aanpassen naar wens. We willen je vooral inspireren en dat het een leuke en lekkere challenge wordt. Dat is wat telt!

Tevens delen we praktische tips, geven we antwoord op al jullie prangende vragen en bespreken we aantal bekende mythes.

>> Schrijf je hier in voor de delicious. 7 dagen vegan challenge!

Praktische informatie

De delicious. 7 dagen vegan challenge start maandag 7 maart 2022 en vindt plaats op Instagram. Het is dus belangrijk dat je een Instagram-account hebt. Deelnemers aan de challenge krijgen exclusief toegang tot het besloten Instagram-account waarop alle tips, tricks en recepten worden gedeeld.

Voorafgaand aan de challenge ontvang je per e-mail een boodschappenlijst van elk recept dat we tijdens de challenge delen zodat je, als je wil, dezelfde dag aan de slag kan. Na afloop ontvang je het e-book met alle recepten en tips per e-mail. Zo kun je het op elk gewenst moment erna nog lezen en gebruiken. Natuurlijk zijn de recepten ook printbaar.

De challenge loopt van maandag 7 maart tot en met zondag 13 maart. Wil je na 7 maart starten? Dat kan. Alle informatie blijft tot 13 april 2022 op het Instagram-account staan en je kunt op elk gewenst moment starten.

Schrijf je nu in

Deelname aan de cursus kost slechts €9,95 en dat is inclusief het volgende:

  • Toegang tot het besloten Instagram-account
  • 7 dagen lang vegan recepten voor ontbijt, lunch en diner die binnen 45 minuten op tafel staan
  • Van tevoren krijg je een boodschappenlijst met alle ingrediënten voor de te maken recepten, uiteraard handig onderverdeeld
  • Elke dag ruimte voor vragen & antwoorden
  • Slimme & praktische tips tussendoor
  • Na afloop ontvang je een e-book met alle recepten en tips
  • 50% korting op de delicious. cursus Vegan Bakken

Meedoen? Schrijf je nu in via deze link. Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de instructies voor deelname. Het Instagram-account is alleen toegankelijk voor deelnemers die hebben betaald.

>> Schrijf je hier in voor de delicious. 7 dagen vegan challenge!